Mig Mag lasser

Solliciteer
63 dagen geleden Vast
Categorie: Technici, Metaalbewerking
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Mig Mag Lasser/ samensteller 

Voor een bedrijf in Ulft zijn we op zoek naar een ervaren Mig-Mag lasser/ samensteller. Er wordt van jouw verwacht dat je geheel zelfstandig vanaf een tekening stalen frames samenstelt en vervolgens aflast. Het betreft voornamelijk de wat zwaardere H en U profielen die volgens tekening aan elkaar gelast moeten worden. Je werkt met z’n tweeën waarbij er 1 last is en de andere verzorgd dan het zaagwerk. Dit wissel je met elkaar af. Alles is maatwerk dus enige nauwkeurigheid is gewenst. Tevens denk je mee in het proces en geeft verbeteringen aan.

Profiel bedrijf

Het betreft een bedrijf dat binnen een groep valt met diverse andere bedrijven. Echter hebben al deze diverse bedrijven één ding met elkaar gemeen en dat is het leveren van hoogstaande kwaliteit. Ruim 20 jaar terug is het bedrijf overgenomen en inmiddels werken er ca. 55 mensen. Zij bouwen vanuit het oosten van het land mobiele woonruimtes.

Het bedrijf beschikt over een hypermodern machinepark waar elke dag een compleet afgebouwd woonruimte de werkplaats verlaat. Dankzij de vakmanschap en een hypermoderne machinepark kan de hoogstaand kwaliteit gewaarborgd worden. Tijdens het produceren van deze mobiele woonruimtes wordt rekening gehouden met de natuur. Daarom werkt het bedrijf zoveel mogelijk met het FSC-certificaat. Daarnaast wordt er ook zorgvuldig omgegaan met energie en uitstoot.

Functie-eisen

- Je hebt enige jaren ervaring als MIG/MAG lasser en je kunt een strakke las leggen
- Je bent vakbekwaam
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
- Je bent in staat eenvoudige tekeningen te vertalen naar de praktijk

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Metaal
Vaardigheden
Vaardigheden
Lasser Mig/Mag
Lassen Mig Mag
Vergelijkbare vacatures